Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Martin Heylen Duikt In Zijn Rijke Tv Verleden In 40 Jaar Reilen En Heylen Hierna Mogen De Mensen Me Terug Vergeten

Martin Heylen duikt in zijn rijke tv-verleden in ‘40 jaar reilen en Heylen’: “Hierna mogen de mensen me terug vergeten”

Nostalgische terugblik

In ‘40 jaar reilen en Heylen’ blikt Martin Heylen (67) terug op zijn rijkgevulde tv-carrière. Van zijn bescheiden begin bij de toenmalige BRT tot zijn spraakmakende programma’s als ‘Man bijt hond’ en ‘De Pfaffs’: Heylen vertelt openhartig over zijn hoogte- en dieptepunten.

De documentaire biedt een unieke inkijk in het leven en werk van een van de meest iconische tv-makers van Vlaanderen. Heylen deelt persoonlijke anekdotes, onthult nooit eerder vertelde verhalen en toont nooit eerder vertoonde beelden.

Een afscheid met een lach en een traan

Voor Heylen is ‘40 jaar reilen en Heylen’ ook een moment om afscheid te nemen van het grote publiek. Na een carrière van meer dan vier decennia vindt hij het tijd om het wat rustiger aan te doen.

“Hierna mogen de mensen me terug vergeten”, zegt Heylen in de documentaire. “Ik heb mijn steentje bijgedragen, en nu is het tijd voor anderen om het over te nemen.”

Een must-see voor tv-liefhebbers

‘40 jaar reilen en Heylen’ is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in de Vlaamse televisiegeschiedenis. Het is een eerbetoon aan een van de grootste tv-makers van ons land, en een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van enkele van de meest iconische programma’s van de afgelopen decennia.

De documentaire wordt uitgezonden op zondag 22 januari om 20.50 uur op Eén.


Comments